Ha a napallergia arcon jelentkezik

Ha a napallergia arcon jelentkezik

A napfényt a legtöbben nagyon szeretik, főleg azok, akik olyan országokban élnek, ahol akár hosszú hónapokig nélkülözni kell a jó időt. Azonban a napfürdőzést sem érdemes túlzásba vinni, főleg nem a megfelelő fényvédelem nélkül, mert ellenkező esetben megjelenhetnek akár a börrák tünetei is. Érdemes rendszeresen átnézni a bőrfelületünket és fokozott figyelmet fordítani az anyajegyekre. Ha bármilyen elváltozást tapasztalunk, amely bizonyos időn belül sem múlik el, mindenképpen forduljunk orvoshoz. Sokan nem cselekszenek, ha megjelennek rajtuk a börrák tünetei, pedig ez a betegség nagyon jól kezelhető, ha idejében észleljük.

Bár a napnak számos áldásos hatása van, mivel fontos szerepet játszik a szervezet D-vitamin előállításában, mértékkel az aknés bőrre is jó hatással van, mégis érdemes a fényvédelemre gondot fordítani a különböző faktorszámú naptejekkel. A börrák tünetei jól felismerhetők, hiszen ha bármilyen bőrön tapasztalt elváltozás nem múlik, vagy még rosszabbá válik, akkor érdemes megnézetni egy bőrgyógyásszal. A fényérzékeny ember akármennyire óvja magát, a meleg szezonban nem ússza meg a sugárzást. Aki napallergiában szenved, tudja, hogy milyen bosszantó tünetekkel jár, ha nem veszi elejét a dolognak.

A napallergia arcon különösen kellemetlen, egyrészt azért, mert az arcbőr érzékeny, másrészt pedig arcunkat nem takarhatjuk el a nap elől sem, így szinte elkerülhetetlen a tünetek megjelenése. Egy kellemes állagú, kifejezetten bőrallergiától szenvedőknek készített gél megnyugtatja, hűsíti a bőrt és a nem túl esztétikus duzzanatokat, foltokat, kiütéseket pedig enyhíti. Ha a napallergia arcon tapasztalható, az sem súlyos probléma, hiszen a könnyű, gyorsan felszívódó készítmény az arc érzékeny bőrén is kitűnően alkalmazható.

Mivel a terméket napallergiás felhasználók tesztelték, egészen biztosan beválik majd egy meleg, napos délelőttön a szabadban vagy egy hosszú sétán a koradélutáni órákban. Megvásárolható 30 és 50+ faktoros változatban is, így extrém sugárzási körülmények közt is megfelelő védelmet nyújt a napallergia ellen.